Organizacija događaja

Naš energični tim stručnjaka za organizaciju događaja može uspešno da sprovede u delo Vaše želje. Od organizacije sastanaka, korporativnih događaja, do organizacije konferencija, seminara i stručnih skupova.
Svaki događaj je priča za sebe i ima sopstveni koncept, pa prema tome i jedinstvene zahteve. Ipak, postoje neke stvari kojih se u organizaciji događaja pridržavate koja god da je vrsta događaja u pitanju.

VIP AutoXpress - automatizacija procesa u kurirskim službama i brzim poštama

VIP AutoXpress, poslovni događaj jedinstvenog koncepta, posvećen automatizaciji procesa u kurirskim službama i brzim poštama održan je 6. oktobra 2023. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu i tehnološkom centru kompanije Trasing doo.

U saradnji sa SEE Association for Advancing Automation osmišljen je koncept koji je pravo osveženje među poslovnim događajima na ovim prostorima. VIP AutoXpress koncipiran je na način da se sastoji od dve celine. Nakon uvodnog dela koji je održala AI-vana – domaćica događaja napravljena uz pomoć veštačke inteligencije, i pozdravnog govora CEO Mark Log – Marketing u Logistici Branka Patić Macan i predsednika Asocijacije za naprednu automatizaciju jugoistočne Evrope Dejan Mircetic, otpočela je prva celina. Predstavljena su rešenja za automatizaciju i robotizaciju procesa kurirskih službi kompanija Cycle d.o.o. ALBATECH Honeywell Top Pos 立镖机器人 Libiao Robotics Big Logic u hotelu Hyatt Regency.
U okviru druge celine učesnike ugostila kompanija Trasing doo u novootvorenom tehnološkom (intralogističkom) centru u Pojatama, gde su uživo mogli da vide različite transportne sisteme u radu i upoznaju se sa poslednjim inovacijama na ovom polju kroz razgovore sa inženjerima i video uključenje Interroll Group.
 
VIP AutoXpress poslovni događaj je događaj zatvorenog tipa i učešće je bilo moguće samo po pozivu, što je takođe kuriozitet na ovim prostorima. Uskoro ćemo vas informisati o narednim planiranim događajima naše Asocijacije, a ujedno i pozvati da na vreme rezervišete svoje mesto za učešće na SEE AutoBot – događaju na kojem će biti predstavljene inovacije na polju automatizacije i robotizacije u različitim industrijama.

1. deo AutoXpress - Hyatt Regency Beograd

2. deo AutoXpress - Tehnološki centar Trasing, Pojate

en_USEnglish